Söndag

Mysig frukost, efter en god natt, med våra goda vänner M&M.

Promenad, lite väl rask för mig.

Sedan vinkade vi av M&M. Herr M skulle med flyget till Tyskland. Fru M skulle väl hem, antar vi.

Ute har det utvecklats ett ruskväder.
Har till och från ägnat dagen åt att sitta framför datorn och läsa och begrunda. Dels andras livsöden och så ett försök att sammanfatta mitt eget. Utifrån den sjuka delen: Cervikal Spinal Stenos. Är klar med alla åren håller på med 2007 nu. Är väl snart framme i nutid.

Länken till min nya ”sjukdomssida” finns här till vänster (det röda). Klicka på ”Cervikal Spinal Stenos”. [not 11/1-11: gäller inte för denna blogg. I höger sidolist finns lite samlad information om CSS. Min sjukhistoria, i olika versioner, nås via en s.k. flik (ruta), upptill på bloggsidan.]

Nyttigt att göra sammanfattningar och reflektioner, på sitt eget liv. Vad har hänt? Vad gör jag åt (med) det? Egentligen? Vilken framtid vill jag ha? Vad är rimligt?

Till morgonen ska jag på brandutbildning, hela förmiddagen. På kvällen har jag tvättstugan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *