Måndag

Jobbat förmiddagen.
Trött och så svider det i ögonen.

Körde pappa till frisören – han blev skitsnygg, på 20 minuter. Brudar! De ni…

Körde till Överby och strosade runt lite. Fantiserar om att investera i en ny mobiltelefon. Med MP3 och kalender som man kan synka med datorn. Det lutar åt en SonyEricsson W200i. Bra prisklass.
I butikerna säger de att den kan inte synka kalendern med datorn, bara synka musik.

Så när jag kom hem mejlade jag kundsupporten på SonyEricsson. Jodå W200i kan visst synka kalendern (Outlook), om man tankar ned en programvara; PC-suite.

Där ser man och butikerna som ville att jag skulle köpa en dyrare modell …

Fick ta extra medicin. Kroppen känns väldigt gammal. Värk nästan överallt. Tar regelbundet T. Diklofenac 50mg 1st morgon och kväll numer. Och de senaste dagarna Ipren eller Alindrin som extra medicin på dagen.

Har ägnat tid åt att försöka skriva ihop min sjukhistoria, kortfattat. Mina besvär började ju 2001. I min text är jag nu på 2003 och det har blivit 2 A4, redan. Är det kortfattat? Jag är hopplös. Jag får väl skriva klart och så får jag skriva en sammanfattning av min sammanfattning :o)

Har också ägnat tid åt en ny mejl- och bloggkamrat. Hälsa på henne ni också: kristinasryggdagbok.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *