Tisdag

GRATTIS!
Till vår förra granfru på landet! 
Till min nuvarande mammalediga arbetskamrat! 
Till mig själv! 
Alla vi tre fyller år i dag. 

Tältet 
Vi var ut till ett mysigt ställe som heter Grönvik. Det ligger strax sydost om Ursands badstrand och camping, vid Vänern, en bit nordväst om Vänersborg. 

Det var stort och så blev det lite knepigt eftersom det inte var med någon manual. Men nu är ju vi flexibla, tålmodiga och vana tältcampare så vi fick allt upp tältet, snyggt och prydligt. Åsså tog vi ned det igen. 
[Var till affären (Intersport) och fick mig en manual, i dag, efter jobbet, när jag cyklade förbi Överby.] 

Därefter var det dags för ett dopp i det nu iskalla Vänervattnet, 12,5 grader Celsius. Det blev några stela simtag. 
Hunden däremot for upp och ned i vattnet som den värsta radiostyrda vätte (finns det sådana? Och, förresten – är inte de i vattnet hela tiden?), nåja, hursom, hon gillade att vara i vattnet. 

Jobbet 
Jag är fortfarande kvar. 2 timmar går väldigt fort. Se hur det känns efter denna vecka och så får jag fundera på om jag inte ska utöka till 4 timmar per dag, 50%.

16 svar på ”Tisdag

 1. grattis på din födelsedag. se till att fira den ordentligt. men nu är du väl ute på djupt vatten, polarn. utöka arbetstiden innan du känt efter hur det känns. lägg ner de där tankarna. jobba dina två timmar och låt kroppen känna sitt. livet springer inte ifrån dig! det där med tältet låter väldigt bra. vill ha mera info. skit i uppsättningen och koncentrera dig på – du vet vad.

 2. vänsterchaffisen:
  Tackar!
  Jag läser och begrundar – för en liten stund sedan diskuterade jag detta med hustrun.
  Det lutar åt att jag i stället jobbar 4 timmar en dag och är ledig nästa.
  Vi får se – problemet är att jag blir "stressad" av att inte "hinna göra något" på 2 timmar.

  Ang tält – vilken info är det du vill ha?

 3. Grattis min vän! Har du någon digital tårtbit att skicka. Annars kan jag bjuda på en via min blogga. Har du badat än? (ute alltså). KE Stolth var här hemma i går med fru- kul typ, berättade mängder av Restadhistorier.

 4. Man gratulerar,och instämmer lite med chaffisen, ta det lugnt nu. Sen får man säga att det var värst vad det här med att bada kallt blev populärt, man undrar varför.

 5. Anders Åberg:
  Tackar!
  Jag läser och tar till mig, som sagt.
  Nu är väl inte grejen att just "bada kallt". Det är ju varmt ute och då är det skönt med ett dopp – även om det är attans kallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *