Diverse

Jobbet 
Ja då har jag gjort mina första stapplande, trevande och lätt förvirrade två första arbetstimmar. 
Det var mycket som var nytt men ändå var det liksom samma. 
Men känslan var att det här ska inte bli några problem. Det är bara och lära sig avslappnande andning och att räkna till 10. 

Hundutställningen 
Gick jättebra – för vår hund. Ja hon var ju inte med på själva utställningen. Vi tog med henne mer för social träning. De första minuterarna gjorde hon utfall, skällde och försökte var stursk i största allmänhet. Men när vi kom liksom mer in i "gröten" och det blev en massa hundar runt omkring – då blev hon förvirrad. Dets sista gick hon, i princip, och tittade ned i backen. 
Tyvärr så bröt hon det vinnande konceptet när vi satt vid Hernes Hotel och åt. Som tur var hade jag knutit fast kopplet i stolen som jag satt på och så var det väl tur att jag vägde såpass mycket som jag gjorde. Det kom en tant med en Sulukiliknande hund och den hade tydligen inget existensberättigande för vår hund bestämde sig för att den skulle attackeras. 
Jävlar va rädd jag blev när det ungefär samtidigt hörs hur en hund vildsint och högljutt går till anfall och så samtidigt rycker det till i stolen. 
Men, i alla fall, hon hamnade mest på plus. 

Tält 
Då har vi blivit med nytt tält. Ett McKinley beta 5 (1800 SEK). Det bästa med detta tält är att man kan gå in och ut – upprätt. 
Ska sätta upp det ute på gården lite senare för att se hur det hela funkar och att allt är med och att det är helt. 

Solbränna 
Klantade till det i går. Tog på mig ett linne och ingen sololja. I dag är axlarna väldigt röda. Det knäppa är att jag smörjde in mig med sololja min inte på axlarna?

2 svar på ”Diverse

  1. Av mina två närmaste arbetskamrater är den ena mammaledig. Sedan var det givetvis kul att träffa alla man känner. Det blir en hel det "tjôt" nu det första.
    Kanske trycker jag upp en folder som jag kan dela ut så slipper jag dra allt så många gånger 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *