Onsdag

Hälsa 
Det går framåt på sjukgymnastiken. Har fått lite mer "avancerade" övningar. Och det känns bara bra. 

Jobb 
Det funkar bra med två timmar. Min syssla består i att inventera IT-teknik inom vår kommunala omsorgsförvaltning. Utöver datorer, bildskärmar och skrivare ska nu också faxar, kopiatorer, skanners, digitalkameror och s.k. multifunktionella apparater inventeras och samlas på en lista. 

Bra arbetsuppgift för mig. Den innebär att jag får röra på mig och variera arbetsuppgifterna samt att få träffa alla ute i verksamheterna igen – det är kul. 

Ett problem: Flera apparater står så till att man måste antingen flytta på dem eller krypa och åbäka sig för att komma åt att se t.ex. serienummer och/eller modellnummer. 
Det är inte bra för min kropp, de där övningarna. Så jag får diskutera om vi kan få fatt på hjälpmedel typ spegel på en teleskåparm. (Läsa spegelvänt har jag inga problem med). Eller någon liten digitalkamera som man kan "putta" på plats, ta en bild, Zooma in i displayen, dokumentera uppgiften och sedan kan man ju "deleta" bilden. Har nämligen också upptäckt att de där siffrorna är rackarns små. De verkar t.o.m. ha blivit mindre på de åren jag varit borta? 

Att skriva ned alla uppgifter för hand visade sig också vara lite "bökigt" (har en urusel och nästintill oläslig handstil dessutom). Se om det går att utverka en liten handdator – för den uppgiften. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *