Allmänt

Jojomensan! Nu är soffan på plats. Eftersom det var en soffa som stått uppställd i affären så var den ju monterad. Och givetvis var den monterad tvärtom mot vad vi vill ha den. Ni vet, en hörnsoffa består ju iregel av en tvåsitts, en tresitts, ett hörn och två gavlar.

Redan i affären kollade jag så att det skulle gå att skifta. Och det gjorde det. Men det är ett rackarns pill. Och svettigt!

Så jag fick skruva av gavlarna, dra ur två metallstavar. Montera ihop det så att det passar ”tvärtom”.

Nu är den invigd, med en kopp kaffe.

Dottern är här nu också. Hon och hustrun sitter just nu i köket och diskuterar bakverk, ja kakor alltså.

Före det var jag till El-Giganten på Överby och anmälde transportskada på tvättmaskinen. De skrev detta på kvittot och så fick jag 300 SKR i presentkort. 200 SKR av dem använde jag direkt till att köpa en ny skruvdragare (Black&Decker).
Den jag har funkar inte och jag tycker just den sorten som man kan välja om man vill ha den rak eller vinklad är väldigt bra.

Jag fick också bytt fjärrkontrollen till DVD/VHS-apparaten (utan kostnad, de hade sådana (gamla) liggande).

Köpte AAA-batterier på ICA MAXI. Fjärrkontrollen till förstärkaren och TV’n var ”trött”. Den blev mycket piggare av batteribyte.

Nu ska jag ”coola” lite, ta det lugnt, vila mig, slicka mina sår. Bara vara.

2 svar på ”Allmänt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *