Semester Västkusten

22:05
Johanneswiks camping. Vid tältet.

Det är tuffa dagar här på västkusten, i värmen. Obefintlig vind och en attans solvärme.

Vi kommer just från Smögen, cykel tur och retur.

Vi var dit och käka. Först tog vi vägen om Kungshamn men vi hittade inget matställe som tilltalade oss, så det fick bli Smögenbryggan.

Att promenera utmed bryggan en fredag kväll är annorlunda mot en vanlig vardag, mitt på dan. Nu var båtplatserna fyllda med festande folk och riktigt vräkiga lyxåk, mest Norska. Jag fick en känsla av de mest var där för att visa upp vad de hade råd med.
Och det är ju klart att det är så det är.

Före vi landade på Johanneswiks camping (205 SKR! För en campingplats.) så var vi på en badtur till Bohus-Malmön, där vi var igår. Och det var lika härligt idag.

I morse städade vi rummet på Örns camping.

Jag hade en hel del besvär med att komma igång, ljumsken krånglade.

Jag glömde att pröva packen med gåstavar. Jag får väl hitta en annan lämplig backe.

Strax efter att vi satt upp tältet på Johanneswiks camping så cyklade jag in till Kungshamn för att köpa Resorb, på apoteket. Ett receptfritt medel som är bra om man har en krånglande vätskebalans och det har ju en ”svettbert” som jag rätt som det är.

Kan också meddela att koffeintabletterna verkar fungera utmärkt för mig. Och det är ju bra, då kan jag skippa Jolt-Cola, Coca-Cola, Red Bull och kaffe.

Nu (22:24) börjar myggen och en del knott bli besvärande så då är det dags att ”göra natten”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *