Allmänt

Hunden matat. Rengjort kattlådorna. Katterna fått mat. Ätit själv. Rastat hunden. Solen strålar från en molnfri himmel. Lite kyligt i vinden.

Fortsatta semesterplaner. Min syster sköter hunden och sonen tittar till katterna.

Idag packar vi bilen. Vart vi ska? Det vet vi inte riktigt. Vi åker nog inte långt.

Lite mer värk i kroppen än vanligt. Beror sannolikt på gårdagens aktiviteter.

Igår ja. Vi företog oss en kvällspromenad, hustrun och jag. Vi parkerade vid ICA Kvantum och promenerade mot Skräcklan. Vi ville utnyttja det sista av kvällsolen. Där Kvarteret Syrenen tar slut bestämde sig hunden för att bajsa. Och givetvis hade vi inga hunbajspåsar med oss.
Ordentliga som vi är stannade jag på plats med hunden och hustrun gick tillbaka till bilen och hämtade påsar.
Det kom två hundägare gåendes emot mig och hunden. Verkade lovande tyckte jag. Då kunde jag ju tigga en bajspåse av dem. Det hade säkert gått bra om inte min hund fått för sig att dessa två småhundar plötsligt förlorat rätten till sina liv. Det blev liksom inte läge att då be att få om en bajspåse.
Hustrun kom och bajset plockades upp och vi kunde fortsätta vår stilla promenad utmed stranden vid Vänersborgs hjärta, Skräcklan.

Nu ska jag börja packa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *