Tisdag

Farfar
Jodå, nu har jag blivit farfar, också :me:

Det känns väldigt stort att få hålla en 'egen' liten bebis :me:
Jag blev förvånad över att det kändes så 'vant'.
Det kändes så naturligt.
Och så mjukt.
Ser redan fram emot nästa tillfälle :me:

Och givetvis är jag mäkta stolt över att nu kunna lägga till titeln farfar till den tidigare morfar.

Och hunden Bella, vad hon har växt. Hon är mjuk hon med :me:

Hälsoläget:
Tur att det händer så mycket positivt. Det är skit med kroppen. Nu verkar det som att det är något spök vid kotorna under där jag opererades 2005, i nacken. Svårt för att använda vänsterarmen(och vänsterbenet – det har blivit sämre).
Hade nästan lyckats bli medicinfri (förutom den pågående nedtrappningen av kortison (emot mjukdelsreumatism)).
Nu har jag fått 'sätta in' 2st T Alvedon 665mg på morgonen och 2st till natten. Egentligen skulle jag behöva ta naproxen (eller liknande) också men meningen med medicinminskningen var ju främst att få ned blodtrycket.
I nästa vecka ska jag ta nya prover och blodtryck. Sedan ringer doktorn och så får vi se om det blir ytterligare justering av kortisonet och då eventuell insats gentemot ett eventuellt högt blodtryck. Ska också ta upp det 'ny'-tillkomna besväret med nacken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *