Fredag

Efterlevande
Kan det vara demens?
Nu har jag letat igenom min hörna och två andra platser efter den bortkomna bouppteckningen – den finns inte… ?
Det goda det har fått med sig är att jag nu inte har ett enda löst papper. Allt är nu samlat i pärmar.

Iofs har jag förrådet kvar. Jag gjorde nyligen en sk omstuvning och det kan av misstag ha fäljt med enm del då…

På måndag ska jag försöka få kontakt med SparBanken i Trollhättan – inte det lättaste – där har de en inskannad kopia på Bouppteckningen (jag har inte ens det ' 'bara' underlagen).

All detta bara för att det finns 77 sek på fars skattekonto och Skatteverket betalar inte ut summor under 100 sek…. Det skulle innebära att jag sannolikt i resten av mitt liv skulle få ett kontobesket från Skatteverket om fars skattekonto.
Så enda sättet att råda bot på det där, är att sätta in 34 sek till fars skattekonto (gjort) och i slutet av vecka 11 ringa Skatteverket och be dem avsluta skattekontot. De kommer då att skicka mig en utbetalningsavi. För att få den inlöst – överförd till fars sk dödsbokonto (där finns det en liten, liten peng) så måste jag och min bror närvara och så ska då bouppteckningen visas upp…
Mitt hopp är nu att SwedBank i Trollhättan ska nöja sig med den inskannade kopian de har så att jag i första hand kan göra insättningen om ca 101 sek.
Sedan ska jag och min bror dela på den sk kvarlåtenskapen och därefter avsluta kontot även på SwedBank.

Andra galenskaper – telenor
Läste en annons i ttela, idag, om att mobilbutiker i Göteborg, tvingat in en ung person i butiken och där hotat denne till att teckna abonnemang.
Personen hade sju mobiltelefoner med abonnemang… – hos flera telefonbolag. Alla företagen strök skulderna – efter att de blivit kontaktade av advokat Hayam Patami ströka de skulderna – förutom telenor.
Telenor valde i stället att stämma kunden…
Något som de vid en andra kontakt (av media) sedan drog tillbaka.
Det finns ytterligare 5 offer.
Läs GPs artikel: Maria tvingades köpa dyra mobiler (samma som i ttela – Maria är ett fingerat namn)
Har maffian (organiserad brottslighet) tagit över den liberala fria fina telekommarknaden?

Anteckningar
5/3-16 (Publicerad)
6/3-16 (Publicerad)
7/3-16 (Publicerad)
8/3-16 (Publicerad)
9/3-16 (Publicerad)
10/3-16 (Publicerad)

Hälsoläget:
Natten, Morgon: OK – men förtvivlat.
Förmiddag: Promenad – och fortsatt förtvivlan. Ger upp letandet efter fars bouppteckning.
Dagen, Kvällen: OK.
[0208030020] 87,4(+5) :down:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *