Fredag – Annandagen

(not 151114: Korrekturgranskat och Publicerat.)

Skutskär
Sov helt ok. Men det är kyligt på rummet.
Misstänker att luften smyger ur min madrass (har en hög variant som vart med ett par år).
Var uppe en massa gånger och kissade – svårt – handfatet på toan är paj – så man måste gå ut till köket och tvätta sig.

På förmiddagen fixade vi lite julklappsutdelning till barna:
De fick många klappar. Men den här klänningen har jag valt:
[Bild: Tova]

Och så fick de 'fingerlampor':
[Bild: Tova & Sixten]

Gick ut en kort promenad med Daniel. Vi gick till ett ställe i skogen där han hittat vad han tror är en sk rådjurslega. Jag kom också fram till det.

Funderade på om jag skulle förbereda för lite GC-letande men det kändes allt bra kallt. Minus åtta, lätt fuktiga celciusgrader samt en lätt tilläggskylande vind – lite väl kallt alltså.

Hustrun ville ha med mig bort till pulkabacken. Då sa jag att då måste jag nog ta extramediciner och det hade jag tänkt låta bli idag.
Hon tycker då att det känns som om jag hotar med det?
Om hon inte förstår att jag har besvär som gör det mycket svårt för mig att röra på mig – utan läkemedel – hur ska jag i så fall förhålla mig?
Senast igår ramlade jag handlöst framåt, mitt framför henne och det berodde på att jag inte kunde lyfta på vänster ben så mycket som jag trodde att jag gjorde (kommunikationsfel från positionscellerna). Jag trycker att det är hon som ger mig dåligt samvete för att jag inte 'ställer upp' på allt 'kul' hon hittar på. Sådär spontant.

Sov en bra stund. Följde sedan med ut, på en för mig lång promenad, till affären och tillbaka. Med; Tova, Sixten, Katrin och Hustrun.

Tillbaka, lite varmt kaffe sedan blev det ett gäng öl och TV-tittande: Sällskapsresan II.

Hälsoläget:
Mycket extramedicin under gårdagen så det blev ett gäng Stesolid igår, till natten.
Just det – igår, när vi 'bäddade' ramlade jag och sopade i mitt vänstra knä' i golvet. Knepigt, men jag har ingen känsel fr.o.m. knät och ned till foten – på framsidan – så det gjorde inte ont.
Jag skulle 'kliva' över en madrass med vänsterbenet och det verkar som om de sk gyronervcellerna inte kommunicerar riktigt, för min hjärna trodde foten var lyft men det var den inte…
[0208005005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *