Torsdag

(not: 151111: Även denna dag var bara 'mallförberedd' får se om jag hittar information så att jag kan skriva något. Vi fick tydligen fakturan från Golvman denna dag.)

Tur att det finns bilder – och att jag är så enveten med kameran :me:

Data
[Bild: lgn172; Min Hörna, data]
Det blev 'tvunget' med lite lödande.

[Bild: lgn172; Min Hörna, data]
Blev tydligen en hel del lödande.

[Bild: lgn172; Min Hörna, data]
'Alla' kabelförlängningar klara.
Noterar att jag använt skärmad kat5 partvinnad datakabel.

[Bild: lgn172; Min Hörna, data]
Nu är det nära :me:
Notera att jag hängt upp hårddiskarna i svarta resårband. DVDn valde jag att skruva fast. Även om den för ett våldsamt oväsen när den används. Det blev dessutom i det närmast en oljudsförstärkning i.o.m. denna montering…
Men, det är ju väldigt sällan jag använder den och då jobbar den ju kortare stunder.
Att jag valde att montera den fast och inte hängande beror på att jag tror att det kanske inte är bra om DVDn är hängande när skivan sätter igång att rotera.

[Bild: lgn172; Min Hörna, data]
Så, nu är 'allt' på plats och inkopplat :me:

lgn172
Badrummet
[Bild: lgn172; Badrummet]
Ny handdukshängare.

[Bild: lgn172; Badrummet]
Ser lite riskabelt ut, att duschdörren tar emot hörnet på handdukshängaren.

Hallen
Monterat en liten extra hängare till vänster om ytterdörren. Den 'matchar' den sk hatthyllan.
[Bild: lgn172; Hallen]

Golvman
Golvman faktura.
Tråkigt att behöva skriva det men naturligtvis innehöll fakturan en del rena felaktigheter och priset var definitivt inte det vi förväntat oss. Någon slags 'ersättning' gick inte att hitta i den fakturan – som utlovat.
Vi beställde träff med Golvman, hos dem, för att diskutera alla turer och så ville jag veta vart de fått en del uppgifter från.
T.ex. så var det upptaget 2st hafa sk förlängningsprofiler (till duschdörrarna). De var från början en sk tilläggsbeställning men det visade sig att de inte gick att använda, fast Golvman tyckte det. Mattläggarna valde i alla fall att slänga dem. Jag räddade dem från detta öde då jag lite ansåg dem mer som 'mina'.
Alltså ville jag veta av vilken anledning Golvman (Niklas) valt att ta upp dem i fakturan.
Nu kommer jag inte ihåg alla detaljer men det fanns mer i den fakturan som Golvman-Niklas tyckte att vi skulle betala där vi kommit överens med Golvman-Ralf om att vi inte skulle behöva betala för det.

Hälsoläget:
Inget noterat.
[0308005005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *