Måndag

Prommenad
Blev en idag med. Solken sken med vinden var kall.

Efterlevandebestyr
Ringde Skattemyndigheten i Kalmar. I skattemyndighetens broschyr för Bouppteckning (SKV 461 utgåva 4), på sid 2, 5:e stycket står: "En tid efter dödsfallet skickar Skatteverket ut en bouppteckningsblankett med bilaga och den här broschyren till dödsboet efter den avlidne.", samt sid 4: "Kontrollera först att de förtryckta uppgifterna är riktiga!".
Detta stämmer alltså INTE. Det skickas numer inte ut någon sådant. Man kan antingen ringa och beställa eller hämta 'ned' som PDF-fil via skatteverkets hemsida.

Hann med ett bankbesök och fick dels infört lite pengar från olika utbetalningar och betalt några räkningar. Om jag har ordning på det hela så ska det nu 'bara' vara ca 44 sek från Coop KF-Sparkassa och en återbetalning från telia kvar.

Lite skannade av bilder från fotoalbum har också hunnits med.

Hälsoläget:
Förmiddagen var seg. Eftermiddagen har gått bättre.
[03-08-005-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *