Onsdag

Efterlevandebestyr
Idag kom Myrorna (Frälsningsarmen i Trollhättan) och hämtade nästan allt vi ville få lämnat till välgörenhet.
En väl fungerande sk tjockTV, en gammal microvågsugn, ett par gamla kornischer samt två st hopfällbara plaststolar ratades dock.

Jag passade hunden Ville medan de andra kämpade på som myror.

Efter denna lägenhetsrusch åkte vi först till NÄL och lämnade gamla läkemedel till Apoteket och en påse hörselapparatur till hörselmottagningen. Där fick jag veta att det egentligen skulle lämnas till mottagningen i Vänersborg (Vänerparken) men de förbarmade sig över mig och tog hand om påsen.

Åkte till Överby köpcenter och inmundigade lunch (och ett gäng mediciner).

Köpte några presenter.

Lite livsmedel blev det också.

Väl hemma gick vi igenom vår del av kontaktlistan. Vi har valt att skicka tackkort till de som har visat vänligheten att ha bidragit till utomordentligt fint blomsterarrangemang, varit med på minnesstunden och de som skänkt gåvor (till; Strokeföreningen Fyrbodal, Strokefonden, Vi-Skogen och Ingvar Johnssons Minnesfond Norra Älvsborgs Socialdemokratiska Partidistrikt).

Var lite kämpigt att få fram en del fullständiga namn och adresser men nu är alla hittade.

Har också fixat med dödsboets korrenspondens.

Gör bla ett försök att få kontakt, igen, med Apotekstjänst genom att nu skicka ett ePostmeddelande (de skulle ju ha ringt som igår men det hände ju inte och inte idag heller).

Fick svar från alternativa.se. För att kunna avyttra aktierna i Älvsborgsvind AB så måste dödsboet registrera sig som kund och först därefter (i bästa fall) sälja sina egna aktier.

Hälsoläget:
Höger knä trilskas lite extra idag.
[05-08-005-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *