Karlstad dag 6 (har jag varit här så länge?)

Sov bra

Geocaching
Tog det väldigt lugnt idag. Ville ju inte överanstränga lillfingret :me:

Vandrade i härliga skogar (sörmon) NV om Karlstad utmed en led och letade upp 'SK'-gömmor. Ja de heter så och så har de ett löpnummer. Från Skutberget i Karlstad till Kil (leden alltså – så långt går inte jag :me: ).

På hemväg fick jag för mig att logga en gömma nära den s.k. Sannaskogen. Hittade den inte – den fanns inte – borta. Då kommer gömmeägaren Larssen. Vi har haft en massa kontakt och så träffades vi i en katukorsning!

Kul!

Mindre kul var att jag fick veta att han fått in rapporter om att jag inte fysiskt loggat en gömma som jag var bergsäker på att jag loggat; Sanna 42.
Givetvis kollade jag det hela eftersom platsen låg väldigt nära där vi var.

Jodå jag hade allt loggat en logg, så var det, men vid en mer nogrannare undersökning av omgivningarna så hittade jag en gömma till, 8 meter bort.
Jag skrev mitt alias i den också. Tog bilder och ringde Larssen.

På väg därifrån hittar jag två lagom förvirrade gubbar 🙂 vid Larssens finalmystery Sanna 41. Fick hjälpa dem lite men jag hittade inte jag heller? Då dyker Larssen upp och förklarar att han ser inte skillnad på tall eller gran men jag hävdar att jag hittade den under en granrot. Vi hittade den, efter en stunds letande, under en granrot.

Lillfingret
Idag såg sårvården ut så här (lägger om x2):
[Bild: Mitt högra lillfinger 18 juni 2012]
Vet inte om ni ser det jag ser men fyra strips hade gjort såret snyggare :me:

Hälsoläget:
Min ländrygg och mina  knäleder och jag är inte överens! Lillfingret verkar sköta sig…?
[02-08-015-045]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *