Gävle dag 5

Planerat:
* Se till barnbarnen så att ungdomarna kan ägna sig åt renovering av sitt nyköpta hus.
* Påskdagen.
 


Så här blev det:
Idag tror jag vi skött oss perfekt. Maten stämde och barnen fick en ordentlig sovstund (och vi :me: ) på em. På kvällen var det påskkalas hos dotterns svärföräldrar

Hälsoläget:
Det gör mest ont när jag rör på mig. Annars är det ok.
[03-08-010-005]

 

2 svar på ”Gävle dag 5

 1. Hej,
  Ramlade in på din blogg när jag var ute och surfade och googlade på muskelvibrationer 😛

  Har du fortfarande problem med muskelvibrationer och vet du varför du har dom?

  Jag har oxå fått det och det vi har gemensamt är lite av medicineringen och jag har själv nu funderat över om det kan vara en abstinens symtom eller utsättningssymtom eller ja vad vet jag… på medicinen.
  Hoppas du mår bättre!
  /Smilla

  • Mina muskelvibrationer beror på att skadade eller klämda nerver ’smittar’ över sin ’stoppade’ signal till friska nerver och då får hela eller delar av muskler felaktiga signaler och kan då börja dra iop sig, rycka, skaka eller tom krampa.
   ’Fenomenet’ kan också bero på att muskeln helt förlorat sin nervsignal och drar ihop sig väldigt oregelbundet lite då och då (detta borde dock försvinna inom kort, i samband med att muskeln helt enkelt förtvinar).

   Sedan kan muskelsammandragningar bero på sjukdomar. Nervsjukdomar och s.k. centrala sjukdomar i hjärnan.

   Om dina muskelvibrationer skulle bero på abstinens symptom beroende på utsättande av läkemedel så borde du också må skitdåligt och dessa, ofta kramper, drabbar då ofta alla muskler i kroppen.

   Man kan också ha fel i kroppen saltbalans. Att dricka för lite vatten kan ge ofrivilliga muskelsammandragningar och sannolikt huvudvärk.

   Mitt mående är lite upp och ned men nu har det legat relativt still ett tag. Det är mest ländrygg och bröstrygg numer som krånglar och så har jag problem med höger armbåge.

   Du får gärna skriva och berätta mer om dina besvär; Skriv i så fall till: nisse snabela ngn punkt nu

   /Nisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *