Teneriffa Dag 20

Planerat:
Morgonpromenad & -bad
Utforska naturen, leta GPSgömmor eller slappa
Kvällspromenad & -bad

Så här blev det:
Uppdaterat; Teneriffa Dag 19. 16/10-2011.

Dagen idag
Hade tänkt åka till Santa Cruz idag för vidare transport till Gran Canaria.
Men gårdagen oplanerade möte med Sangria på 'grannstället' satte stopp för det planerna.

Idag fick alltså fötterna vila ytterligare en dag och jag sysselsatte mig med en bok.

Vi får se om resan kanske blir av i morgon. Vädret ser inte alltför lovande ut…

Vulkanen
Det rör fortfarande på sig, under vattnet, strax söder om Kanarieön El Hierro. Om jag tolkar experterna (earthquake-report.com) rätt så kan det börja dyka upp en ny ö om ca 2 veckor, ca 15 mil västerut från den plats jag f.n. befinner mig på, om nuvarande utvecklingstakt hålls men det kan också gå fortare eller upphöra helt.

Hälsoläget:
Slö dag. Klagar inte
[01-08-045-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *