Minisemester Dag 8 av ? – Resdag

Planen:
Frukost med Tova och hennes familj
Söderut mot Vänersborg


Så här blev det:
Redigerat: Minisemester Dag 7 av ? lör 11-Sep-2010 0:01.

(Vänersborg, Onsjö, Agnesborgsvägen)
Sömn; ok
Vi vaknade av Tovas glada tjoanden från Vardagsrummet.

Vi fixade frukost och åt tillsammans (Inte Tovas pappa han var ute och festade dagen innan. Jag var delvis med. Vi kan kalla det förfest. Han fortsatte ut på stan och jagstanna de hemma, lade mig tidigt.)

Emma
I fredags var ju och köpte en ny kattsandlåda, till katten Emma. Katten Emma gillar inte riktigt Tova, just nu. Det kanske blir bättre senare. Vi har i vart fall åtagit oss att se om katten funkar hemma hos oss, med vår katt Linus.

Så Emma skulle med ned till Vänersborg (från Gävle). Hon ’pep’ (som en fågelunge) lite i början och efter ett tag somnade hon. När vi hade kommit ungefär halvvägs.

Katten Linus var inte hemma när vi kom. Han har varit hos hustruns syster. Så katten Emma fick utforska lägenheten i lugn och rå. Så mycket utforskande blev det inte. Vi var informerade om att hon inte tyckte om ’andra ställen’ och det såg vi direkt det var en väldigt ’låg’ katt som snabbt kollade igenom några rum och hittade sedan en trygg plats under en skohylla i ett klädförråd bakom två varuväskor på hjul (dra-maten).
[Bild: Katten Emma, Agnesborgsvägen]

Lite firande
På hemväg stannade vi vid en livsmedelsaffär och kompletterade lite för kylen och då köpte vi också en rejäl smörgåstårta. Den smällde vi i oss sittande ute på vår västra balkong – vi firade bröllopsdagen (11/9).

Vila
Medan hustrun åkte och hämtade katten Linus så passade jag på att inta sängläge. Attan vad skönt det var!

Linus & Emma
Linus märket genast den främmande kattlukten. Länge undersökte han Emmas transportbur men han har inte än, i skrivande stund, hittat Emmas ’gömställe’.

Hälsoläget:
Känns ganska bra men det verkar som om min vänstra hörapparat fungerar ’tveksamt’. Får se till att ta mig till audionomen och få den undersökt. Men innan dess ska jag till morgonen ta en massa prover på vårdcentralen som per omgående ska till Urologen i Uddevalla. jag har fått tid där nu på Tisdag. Prostatan ska undersökas. På måndag (i morgon) efter provtagningen på vårdcentralen ska jag till Tandläkaren – det här är ju skitstressigt för en sådan som mig!
[02-07-010-010]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *