Minisemester dag 2 av ?

Falkenberg Camping. Stuga B5.

sömn; helt ok, även om sängen är i hårdaste laget.

Inget bad. Regnet hänger i luften

Ullared
Hustrun bestämde att det var en bra dag för Ullared och Gekås, så då fick det ju bli så…

Brukar inte handla mycket. Inte den här gången heller. Ett gäng sockar, några kalsingar, ett par nattbyxor, deoderant, LEGO; en byggsats till mig och en DUBLO till Tova (skvallra inte!), ’boxen’ Indiana Jones (4 DVD) och så 2 fp med 4 bollar vardera till katten Linus.

Vi var ute en paus och lunchade. Jag kollade sedan runt i andra affärer. Letade mest efter ett par s.k. foppatofflor, till vettigt pris. Det fanns inte ens i min storlek.
Det har ju öppnat en erotikbutik i Ullared. Givetvis måste jag kika dit. Där var mest sexleksaker och andra stimuleringsattrialjer, riktade till kvinnor. Jag trodde inte det fanns så många olika löskukar, dilos och massageapparater; funktion, färg, form och storlek.
För oss karlar fanns det några olika varianter av någon slags knulldockor (alla med tre hål). En av dem hade tydligen dubbelfunktion, antingen kunde man ’trycka ut’ en uppblåsbar kuk eller så kunde man ’trycka in’ den och använda den som fitta…
Jag hittade också ett hyfsat naturtroget bröst men det var lite knepigt att klämma på, det var ju liksom löst som en boll…
Nästan halva butiken rymde sexfilmer.
Det mesta av grejerna som fanns där inne kunde jag faktiskt inte klura ut vad de skulle användas till men det beror troligtvis på min bristande fantasi och att jag är hetro.
Möjligtvis var en av grejerna en slags lösfitta som skulle vara helt fantastiskt naturtrogen vid masturbation (runka).

Jag orkade inte mycket mer efter det så jag gick in till Gekås, igen, och skyndade på hustrun.

Stugan
Vilade, länge. Hustrun fick väcka mig så jag inte skulle vakna mitt i natten.

Promenad
Piggnade till såpass att det blev en promenad bort till ’piren’ – men det gjorde riktigt ont i min ländrygg :meSad:

Hälsoläget:
Besvärligt med rygg och nacke annars ok.
[04-06-025-075]

4 svar på ”Minisemester dag 2 av ?

 1. Som jag förstår tillbringade du en rätt lång stund i ”erotik-butiken”. Det är inte alla karlar som törs tala om att de är nyfikna på sakerna de har där. Inte kvinns heller, för den delen. Vi hade en sådan butik här i stan för ett par år sedan, men den gick i kk. Det berodde på att alla tittade men få köpte ngt.

  Vad skönt ni måste ha som kan ta semester lite nu och då! Jag har kollat lite på färjorna till Finland, men , tyvärr, det är för dyrt för mig. Assistenten åker ju med gratis, men jag får stå för mina kostnader själv. LSS var så gulliga när de tipsade Malin 1 om att jag kunde åka till Kanarieholmarna med ass, behövde inte betala ett öre för dem. Å så skulla jag ta ”All inkloded” förstås. Malin 1 kom hem hit och var eld och lågor. De tror visst att jag har mycket pengar…

  Nu är snart semester tiderna över för mina assistenter, tack och lov! På fredag kommer en dam jag aldrig har träffat. Inte så kul. Men, enligt LSShandläggaren , är det ju ”bara” för en dag. Kan bli en jäkligt lång dag det.

  Hoppas er semester fortsätter på samma goa sätt. Här är det inte något semesterväder i dag.: 22* och duggregn, alltså fuktigt överallt, handdukarna torkar inte i duschen, måste tumla dem torra.

  Det blev en lång kommentar detta, men det liksom lättare att skriva nu när jag känner er båda bättre!

  Varma kramar till er från Hälsinge kusten.

  • Va’ konstigt? Var det ingen som köpte något?

   I Ullared såg jag att de hade att göra i kassan ’hela tiden’.

   Semster; Jag har ju förmånen att vara relativt rörlig och så är jag ju ekonomiskt oberoende… – jag har ju s.k. sjukpension. :me:
   Sanningen är väl mer att hustrun faktiskt bidrager med en del och så har jag varit duktig på att spara (vilket är mycket förvånande) och så har jag ’förvaltat mitt arv’ väl.

   Knöligt det där med olika människor, som kommer, vilka man är ganska intimt beroende av.

   Vår ’semester’ hänger mycket på om hustrun får jobb eller inte. Nu ska hon jobba i två veckor så då blir det inget semestrande.

   Och jag vill gärna börja planera för ytterligare en 2-månaders-vistelse i varmare trakter (okt-nov) men min prostata hindrar det, just nu.
   Väntar på tid från Urologen, här i VästSverige…

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

 2. Nisse!
  Ja, du milde tid, vad det finns pinaler.. Hoppas ni har det gott på er lilla semester och framförallt att ni har överlevt Gekås. Tja, inget ont om det, smaken är olika, men..

  Skickar i alla fall en stärkande kram för säkerhets skull! :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *