Mini, minisemester dag 1 av 3, resdag

Planering:
Lämnar katten till sonen.

Hustrun och jag tar tåget ned till GBG.

Åker spårvagn till Gothia Towers, checkar in.

Har det trevligt. Ett restaurangbesök, kanske?

Natti, natti…


Och så här blev det:
Sömn; ok

Efter en del packande och pysslande i lugnt tempo tog vi oss ut till buss 64 som tog oss till VBG JVST. Därifrån tåg till GBG JVST.

Vi gick in till 5:an-huset och koncentrerade oss djupt i var sin Burger King måltid på ett mycket klibbigt bord.

Efter ett besök i Turistinformatinen (fixade ett par stadskartor) så gick vi till Brunnsparken.

Därifrån spårvagn 5 till Korsvägen och sedan en kort promenad till Gothia Towers.

Lite besvikna blev vi över att vi inte fick utsikt över Liseberg men det var inte värre än att vi lät det bero.

Frågade i receptionen efter en s.k. ’bastupåse’. De tittade på mig som ett UFO. Det var något de aldrig har haft, bedyrade de. Såg då att åldern på receptionspersonalen var sådan att de var väl i 7-årsåldern senast jag var där och kunde köpa en ’bastupåse’ med öl och nötter i.

Nu öppnade bastun 13:00 och baren 17:00 och de låg inte på samma ställe…

Bastun sket jag allstå i.

Upp på rummet där fick jag störta i säng. Hustrun fick väcka mig. Hon tyckte det var dags att vi gick ut och ’gjorde ’nåt’.

Vi hamnade till slut vid Götaplatsen där kunde vi sitta och avnjuta öl och titta på yrglada studenter. Efter det drog vi oss ’hemåt’, efter att jag ’tjatat’ till mig en korv och bröd, tittat på lite damfotboll och fick köpt mig en pizza att ta med upp på rummet. Sedan åkte vi upp till restaurang Heaven och jag fick mig en svindyr ’berömd’ räkmacka (måste vara priset…) och ett par öl till. Sedan ned till rummet och tittade på andra deltävlingen till Eurovision song Constest. Duktiga Anna fick inte vara med :meSad:

Hälsoläget:
Visst, trött. men ölen (alkoholen) lättade ju upp en del och besvären blev mindre besvärnade.
[02-03-025-050]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *