Gävle – Lördag 03-04-2010

Planering:
Umgås med Tova med familj, träffa T&A


Så här blev det:
sömn; ok.

Frukost tillsammans med Tova. Lite leka hann vi med innan.

Citybesök
Vi gick in till city. Jag gick först till Apoteket för att köpa ’vanliga’ 312-batterier till mina hörapparater. Sedan gick jag och letade efter en s.k. väderstation som kan ge mig väderdata; ute/inne: temp, luftfuktighet och en givare för lufttryck och så ska det kunna kopplas till datan.

Alla apparater som har de funktionerna har också regnmätare och vindmätare – det vill jag inte ha.

Jag vill ha någon billigare variant.

Har försökt hitta någon tjänst via internet där jag kan få dessa uppgifter men min egen innetemp och luftfuktighet blir ju då knepigare att hitta.

Så jag försöker fortfarande hitta något som jag kan ’pilla ihop’. Det måste ju finnas givare som man kan koppla till datorn som sedan kan tolkas och presenteras på det sätt jag vill.

Närmast till hands ligger att studera vad ELFA kan erbjuda.

Var in till en bokhandel jag söker böckerna:
De TIO dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem”, Artur Freeman samt boken ”Motsatsord”.

Hittade: ”De TIO dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem”, Artur Freeman, ISBN: 978-91-27-11581-1.

Boken ”Ord och motsatsord”, Göran Walter, ISBN 978-91-0-011571-5, är det ingen bokhandlare som har hemma – får väl beställa den via nätet.

T&A
Vi var bjudna på påsklunch till T&A (Tovas Farmor & Farfar). Mycket god mat blev det. Men min kropp orkade inte så mycket så närmare 21:00 åkte vi ’hem’ till Brynäs, i Gävle.

Jag gick och lade mig direkt.

Hälsoläget:
Efter omständigheterna ok. Tar en rejäl dos läkemedel tidigt varje morgon och ’kör det ihop sig’ så tar jag en T Nobligan 50mg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *