Lite artikelgranskning

sömn; ok. Kom dock i säng väldigt sen, ja eller tidigt, idag, beroende på hur man vill se det. Strax efter 02:00 kom jag i säng. Det var TV:n som höll mig uppe. Ibland händer det…
Vaknade 09:00 så hela dagen är inte förstörd, bara halva…

Diskbråck
Hustrun kom med en veckotidning, igår; Året Runt. 2009, Nr 48. Sidorna 76-78.
Där berättar diskbråcksdrabbade Kerstin om hur hon blev snabbt frisk tack vare snabbt insatt operation.

[not: 2010-04-21: Ni får leta upp aktuellt nummer av Året Runt och läsa själva. Medicinjournalist Susanna Hauffman har kontaktat mig vilket är anledningen till raderingen.]

Besök
Sonen var här. Han ville låna vårt internet. Nu efter att han flyttat har jag förstått att han använder det bredband, 3G, som han har via sin iPhone.
Och nu hade hans iPhone behagat låsa sig och det gick tydligen inte att s.k. synca den utan att vara uppkopplad mot internet? Ingen ’syncning’ sker via internet. Det är en programvaran på hans bärbara dator. Via det programmet har han bl.a. kopior på innehållet i ’mobilen’.

Nu är hans bärbara (nya) dator inte så värst fräsch. Den blir varm och fläkten går på högvarv hela tiden. Något är helt klart fel. Säkert en garantigrej.

’Syncningen’ gick bra.

Dusch
Nu ska jag duscha. Hustrun klagar. Det är sant. Det är säkert så att jag inte luktar så fräscht. Jag byter sockar, kalsonger och T-tröja / skjorta, varje dag men jag har inte duschat på säkert tre veckor.
Jag tvättar mig givetvis som vanligt, varje dag. Men inte duschat.

Anledningen är mina hudproblem. Min hud har det jobbigt nog med den torra luften och kylan ute. Min hud vill ju ha hög luftfuktighet och varmt.
Torrt och varmt, är inte bra.
Fuktigt och kallt, är inte bra.
Torrt och kallt, är inte bra.
Bara ett läge kvar och det läget lever jag ju inte i just nu.

Men nu ska jag duscha innan jag planar ut i sängen.

Logistiken
Hade ju plockat fram alla mina mer eller mindre sorterade / osorterade papper och liknande, igår. Tanken var att greppa tag i det där idag. Inte gjort ett jota.

Jag roade mig med ett Wii- spel i stället; Safecracker. Wii och Wii, efter en liten koll visade det sig att jag i mina gömmor hade ett PC-spel som hette; Safecracker. Köpte det för längesedan.

Har kommit en bit på väg i ’spelet’. Jag gillar spel där det är lite lugnt.

Hälsoläget:
Klagar faktiskt inte. Känns rätt så ok. Har inte använt hörapparaterna idag så därför väser det som f-n i huvudet. Får skylla mig själv alltså.

7 svar på ”Lite artikelgranskning

 1. Din lortgris!!! Hahaha.

  Okej, skämt åsido, jag förstår dig. Kan inte vara helt lätt just nu.
  Här har vi varierande väder, regn imorse sen sol och varmt. Hade på mig en tunn tröja under skinnjackan och svettades ute, under promenaden.

  Allt gott!

  • Inget skämt – jag är en lortgris. En medveten lortgris.

   Har märkt, att om det är jämnt väder, då mår jag bättre. Även om det är 10-15 minusgrader. Det är när temperatur och antagligen lufttrycket far upp och ned som jag blir märkbart sämre.

   Sköt om dig!

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

 2. Nisse!
  Intressant artikel onekligen! Det här med sekundära problem är högaktuellt för mig, som att gå snett m.m.

  Jag antar att du säkert prövat det mesta, för att inte säga allt till din hud, men apoteket har en dusch/badolja som vi använde mycket till patienter med hudproblem när jag jobbade.

  Tvätta sig med olja låter märkligt men det fungerade för flertalet.

  Konstigt att du kunde välja Wii spel före papperssortering :o)

  Kramar!

  • Har riktat in mig på att i morgon dag, torsdag, åka och investera i något dylikt. Ska rådfråga på Apoteket. Har scharmat in mig på en brud där – tror jag ligger bra till…

   Wii…, tja det gäller ju att variera sig. Har hört att variation är bra, ju.

   Kramar! [Bild: Hjärtliga Hälsningar!]
   [Bild: Sveriges Flagga]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *