En dag som får bedömmas som textgranskande

sömn ok.

Promenad
Hustrun och jag valde att ta en morgonpromenad. Kallt. Jag skulle ljuga om jag sa att det var uppfriskande och kändes hälsosamt. Jag känner hela tiden hur musklerna blir mer och mer sega och hur värken i lederna ökar.

TextSpelet Sjuk
Har idag inte petat på datorn i det avseendet (inte helt sant). Jag har filat lite på storyn och så har jag ritat upp en ’karta’ samt formulerat ett mål.

Nu har jag alltså ett verktyg och en tom låda.

Bokläsning
Håller fortfarande på med boken: Tyskungen, Camilla Läckberg, ISBN: 978-91-7001-605-9.

TV
Vi tittade på en inspelning av Morden i Midsommer.

Hälsoläget:
Har slarvat med användandet av hörapparaterna idag så min tinnitus för nu en hel del väsen. Har värk i armarna och det tror jag beror på att jag faktiskt har besvär med att hålla en bok, även om det bara är en pocket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *