Resa

sömn, lite småorolig. Beror på kvällens alkoholintag…
Jag är alltså lite, lite tung i huvudet idag.

F&S Festen
Allt var kul, det enda jag kan klaga på att det varje gång blir Italiensk buffé. Varje gång. Ingen avvikelse. Lite tråkigt. Annars var allt kul. Jag t.o.m. dansade lite.

Göteborg
Strax ska vi åka till Göteborg. Bo på Slottsskogens vandrarhem. Besöka Haga. Äta på Solrosen. Kolla staden. På kvällen blir det ett besök till Lisebergs julmarknad (förlåt Anna! (jag fick kritik för att det inte är så klimatsmart att ’gynna’ Lisebergs julmarknad då de slösar på el å det värsta))

Slottsskogens vandrarhem (vilka kommer att lämna STF fr.o.m. årsskiftet)
Inga problem med att få checka in och få ställa bilen i garage. Vi fick rum nr 513. Slottsskogen har utökat med en tredje ’del’.
Huvuddelen ligger ju på Vegagatan 21. ’Del’ 2 ligger vid Vegagatan 19, på samma sidan. ’Del’ 3 ligger snett över korsningen vid Vegagatan 48B eller korsningen Vegagatan / Nordensskiöldsgatan (där alla tre ’delarna’ ligger).

Haga
Vi promenerade först ned till den relativt lilla saluhallen, vid Nordhemsgatan. Därefter gick vi till Haga nygatan och tittade i en massa affärer. En del provsmakande blev det också.

Solrosen
Lite av en tradition att vi letar oss tid och äter något av det goda vegetariska de har att erbjuda.

Liseberg
Innan vi angrep den platsen var det dags för lite vila. Ca kl 18:00 kvicknade jag till. Vi tog 7:ans spårvagn till Korsvägen.

Vi hade ordentligt med kläder på oss så jag frös då i vart fall inte. Vi vann inte så mycket i år. Två grejer blev det. Det ena ska bli en julklapp och det andra äter vi väl upp liksom direkt :me:

Jag hade ju velat kasta mig över ett julbord. Nu blev det en fika…

Före 22:00 var vi tillbaka på vandrarhemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *