NaturTorsdag

sömn ua. Drömde att jag fick en smärtattack. Räcker det inte med att man får riktiga?

Efterlevandebestyr
Bokat tid för Urnsättning av mor Vivan (den kanske måste ändras?)

Naturrunda 1
Tog cykeln och trampade bort till ’mina’ ormar vid Onsjökärrets Nordöstra ända.
[Visa mer…]

Handlade
Idag skulle sonen och jag ha med oss matsäck, till Naturruna 2 (ut i kärret). Åkte och köpte tekakor och skinka. Hemma hade jag stekt 4 ägg.

Urmakaren
Ringde urmakaren strax efter kl 15:00 och meddelade att far ville ha klockan lagad. Han ville att jag skulle framför att far var en mycket klok person.

Han verkade mycket nöjd med att få uppdraget att fixa till den där klockan. Det skulle ta en 3-4 veckor att få den lagad sedan ville han ha den i ca 14 dagar så att an visste säkert att den gick bra.

Naturrunda 2
Sonen kom och vi gav oss iväg. Finemang när man har ’bärare’ med sig. Idag använde jag ett kamerastativ och den stora håven som stöd när jag gick mellan ’pölarna’ i kärret.
[Visa mer…]

Botaniska
Skickar några frågor till dem.

SwedBank
Håller på att gå åt h-e. Finns det ingen känsla för ’fair play’ någonstans. Här sitter hobbypolitiker och godkänner spekulationer i mångmiljardklasser.

Även om det nu är Moderater som sitter vid makten och de är ju kapitalismens riddare så kan de väl nu inte förneka eller förbise eller bortförklara att ’marknaden’ inte är så fin och bra och den är inte den ’bästa lösningen för alla’.

Kan de inte göra något bra, typ lagstifta på något vis så att ’småfolket’ slipper rädda upp det hela om och om igen, via skattepengar. Som sedan, just moderaterna, älskar att klanka ned på (själva grejen ’skatt’) som någon form av styggelse.

Hur ska de ha’t?

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Bra dag. Bara lite ont. Kollade mina ormar.
Under dagen: Bra väder. Det blev en vända till Onsjökärret. Svårt för kroppen. Balansproblem
Kvällen: Skakar i hela kroppen. Svårt för att hålla tankarna. Tappar tråden. Sängen nästa.

2 svar på ”NaturTorsdag

 1. Jo, nog räcker det med att ha ”riktiga” smärtattacker, inte behöver man drömma om de oxå….Men kanske du fick en attack under natten som riktigt skar genom kroppen, så det kändes som du drömde?!

  Tror jag det att urmakaren är lycklig som får laga nåt riktigt gediget för en gång skull 😉

  Det med politiker kan man ju diskutera i oändlighet, ångrar nu djupt att jag inte satsade på det när jag var med i SSU som ung *FNISS*

  Kram kram

  • Det är aldrig för sent att engagera sig politiskt. Egentligen är det sämsta vi kan göra är att tiga still.

   Jag orkar bara med att agitera via min blogg och hoppas att det ska påverka och skapa ringar på vattnet. Gör jag inget ja då kan jag ju knappast hoppas på förändring…

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *