Händelserik Onsdag

sömn ok. Vaknade i en dröm eller mer rätt, av en dröm. Jag jagade någon som jag var förbannad på. Och kom ikapp. Vi började slåss och jag fick en rejäl smäll på sidan av huvudet. Vaknade med en intensiv värk, på höger sida av huvuden ned över nacken och mot axeln och vidare ned i armen och en bit ned mot skulderbladet.

Elak djävul som slår så hårt, i drömmen, så det blir verkligt…, märkligt?

Data-Acer Aspire One A110L
[Visa mer…]

Farsan
[Visa mer…]

Mina Live-värden
[Visa mer…]

Hälsoläget
Morgonen: Ganska ok efter att jag varit uppe och tagit extramedicin efter drömslagsmålet. Vaknade ca 06:30 av att hela högra sidan skakade. Dags att gå upp och ta morgondosen. Ska se om det kanske räcker att ta Paraflex® och skippa Alvedon® och Brufen®?
Under dagen: Det blev ju ett härjande på kapitalismens högborg i tvåstad, Överby Köpcenter. Buffé. Sedan till NÄL och hämta far. Hem med honom. Efter det handlade vi. Och jag fortsatte äta, helt fel…? Semla, lösgodis och några chokladtoppar…
Det straffade sig genast. Snacka om sockerkoma! Huvudet var hett och pulserade och jag svettades, sedan somnade jag och vaknade 18:00 av medicinklockan.
Kvällen: Gasläckan (i huvudet) är i gång. Inte så farlig värk. Magen protesterar, givetvis.

14 svar på ”Händelserik Onsdag

  • Det jag har klurat på, efter det där, är, hur kunde den drämmande hjärnan veta om att jag skulle få så ont.

   Den där smällen hade alltså föregåtts av ett längre drömmande där det där ’slagsmålet’ sedan kom.

   Kunde inte hjärnan varit hygglig mot kroppen och väckt mig innan den ’stora värken kom’ så hade jag kanske haft chans att förebygga. nejdå, jävlas på bara!

   Vad kommer att hända i natt. Börjar ju tendera till en actionserie det här. En sådan där typ Bruce Willis, Den ’gode’ får hur mycket stryk och skador som helst men är den som verkar vara piggast och starkast, på slutet (visserligen smutsig och blodig, men ändå…)

   Ska se om jag kan få med några politiker i mina drömmar. De är kanske dubbelverkande. Tänk om vi är flera som drömmer samma dröm och så pucklar jag på en och så vaknar den med en helvetisk värk, he, he…

   Men, i så fall? Vem f-n var det som gav mig prygel i natt?

   Kramar!

 1. Undrar vem du var så arg på? Hoppas att du inte träffar på honom inatt igen.

  Får hoppas att din far har det bra hemma nu.

  Du verkar vara lika tekniktokig som min yngste son. Där köps och säljs det datorer och kameror lite då och då. Kan vara bra att ha!

  Kram

  • Vad jag kommer ihåg så var jag arg på den där personen för den hade gjort någon annan illa och jag kom ifatt och då då slog den rackaren till och jag tror att jag parerade med högerarmen – ja sedan vaknade jag inte finns det då kvar någon minnesbild av vem det var.

   De som kan det här med drömtydning, ur psykologisk synvinkel, menar att den jag slogs med var mig själv.

   Om det nu var så så ska jag säga till mig själv att sluta med det.

   Just detta med teknik och data har blivit som en livsnerv för mig under mina (eviga) sjukdagar.

   Jag vill ju hålla mig ajour med vad som händer. Jag kan ju bli frisk. Mirakel har ju skett, eller?

   Kramar!

 2. Ha,ha,ha, Semla, lösgodis OCH Chokladtoppar..detta med dieter alltså, det funkar ju inte, man får nog vara väldigt bestämd osv. Jag tror på att man måste få ta sig ngt gott när man är sugen, livet blir för trist annars.

  Men jag försöker hålla det till vissa dagar iaf(faller allt som oftast igenom denna överenskommelse med mig själv dock:)

  Det är ju så gott med Semlor, har faktiskt helt sanningsenligt inte ätit ngn än iår, brukar annars vid det här laget ha tryckt i mig ett dussin, har bara inte blivit så iår-en väldans massa annat gott har ist slunkit ner…

  Men du, Thaimat är ju annars hyfsat nyttig mat, skippa så mkt ris bara, fast det kanske är annat jox med din mage som krånglar av den?

  Ha d fint!

  • Klart avis. har du inte ätit en enda semla? Jag misstänker, att om jag bodde ensam, så skulle jag heller inte ha ätit någon semla.

   Det är min fru som leder mig in i fördärvet och ständigt inleder mig i frestelse. Det är alltså hennes fel, alltihopa. I alla fall när min diet går fel. Då är det hennes fel.

   Hon är medveten om det. Och dessutom har hon mage (blev ju lite dubbelt det där…) att påstå att det är jag som inleder henne i frestelser och är därmed ansvarig för hennes fördärv.

   Hon är inte lite fräck.

   En sak är dock klar. Vi syndar väldigt bra ihop – tyvärr.

   Tror också att jag hade klarat att hålla de onda matandarna bort om jag skippat riset med sötsur sås och kakan till kaffet.

   På tal om ’sötsur’ sås. Är det någon som hittat någon ’sur’ smak i den sötsura såsen? Är den egentligen inte bara söt?

   Kramar!

 3. Hahah, kan se synen framför mej, Värsta Clintan stuket på dej !!!
  Bara du inte drämmer till hustrun av bara farten, isf lär du nog få ett blåöga på riktigt 😉

  Akutsjuk i 10 dar och inte hitta nåt?!? Helt otroligt!!!!
  Ja din far verkar bara så go å nöjd, el har du förskönat honom lliiite, kanske ?!! *fniss*

  Hoppas han får vara frisk nu ett bra tag till nu!!!

  Jahapp, så då lär du må pyton imorrn då…..allt gott du stoppat idej, men å andra sidan är det ju bara Fettisdag en gång /år! 😉

  Kramar!!!

  • Det där med att ’drämma till hustrun’ har aldrig hänt. Däremot tvärt om.

   För länge sedan, vaknade jag en natt av att någon satt gränsle över mig och pucklade på utav bara den – det var hustrun.

   Ett tag senare vaknade jag av att det gjorde så ini h-e ont i vänster lår. Det kändes som om flera knivar sakta stacks in i låret. Vilket var delvis precis vad som skedde.
   Hustrun satt på knä, vid sidan av mig, och hade grävt in alla 10 naglarna i mitt lår och tog i allt vad hon kunde.

   Vid första tillfället kunde jag ju ta tag i henne och hålla om och prata lugnande.

   Vi detta tillfälle var det inte läge för någon fysisk reaktion. Utan jag fick, utan att begripa var jag i mitt sömndruckna tillstånd fick en sådan psykisk närvaro att börja prata lugnande med henne.

   Och när hon väl vaknat upp – ja då släpper hon taget – blänger ilsket på mig, knycker med huvudet. Lägger sig ned och vänder ryggen till, och somnar!

   Jag fick gå upp jag och förbinda mina 10 blödande sår på vänster lår.

   Vi fick utrett vad det där berodde på.

   Om det var kolsvart i rummet så kunde hon, i sömnen, få för sig att hon befann sig i en hotfull situation och gissa vem som var hotet?

   Så numer ser vi bara till att det inte är kolmörkt. Jag är väldigt noga med den detaljen.

   Men hur ska jag förhålla mig till att det är antagligen jag själv som ger mig själv stryk om nätterna?

   Farsan:
   De hittade allt ’nåt’. Tjocktarmen var ’väldigt slingrig’. Och det får vi nöja oss med.

   Om jag förskönat farsan? Har inte tänkt så. Inte mer än att jag givetvis inte skriver om detaljer som är för honom helt privata.

   Ja nu gäller det att han håller sig så frisk att han slipper det sjukhuset mer. Tror inte det går att få dit han. Om han är medvetslös går det nog – inte annars.

   Hoppas inte att jag mår pyton i morgon. Tror att jag slutat i tid. Senaste synden var ca 15:00. Inget efter det.

   Men natten kan nog bli lite magorolig. Kanske bäst att förebygga med lite Novalucid®…

   Kramar!

 4. Ojoj, vilken aktivitet ni haft/har där i sovrummet 😉
  Länge sen jag skrattat så mycket av din beskrivning!!! 😀

  Farsan: tänkte mest på att han verkar så nöjd av sej på nåt vis, inge krusiduller å bök liksom (hoppas du fattar hur jag menar) 🙂
  En behändig ”farsa”…liksom…. *fniss*

  En bunt kramar!

  • Som väl är så är det numer, i det avseendet, lugnare i sovrummet. Sedan önskar hustrun att andra sängaktiviteter kanske kunde vara mer frekventa men det är ju inget man skriver om…

   Jo han är en i grunden nöjd ‘gubbe’ och har lätt för att se det mesta ur ett humoristiskt perspektiv.

   Massa kramar!

  • Slåss å slåss. Definitivt någon form av skuggboxning i så fall.

   Visst är de fräcka de där nattmarodörerna som antingen låter eller bôkar omkring i sängen och dessutom har mage att vara oförstående när man påtalar det.

   Kramar!

 5. Jisses vilken story om slagsmålet i sovrummet med din hustru! Märkligt vad man kan få till det i drömmar ibland alltså, de mest timida & lugna människor kan bli som förbytta & vice versa.

  Har en kompis som enl det sistnämnda är mkt energisk & rastlös, hon har åtskilliga ggr på våra skidresor ihop satt sig och ”broderat” i lugnan ro i sömnen-hon har tummen mitt i handen och är inte den broderande typen, kan inte sy och så långt ifrån henne man kan komma, men brodera det skall hon, varje natt….(lite kul om man vet hur hon är som person annars)

  Ang. ”Semlösheten” så har kondiset med de allra bästa i stada slagit igen, så det är nog endast därför (ingen annan nyttig anledning) Vill inte ha vilken Semla som helst, tex de svettiga de säljer i snabbköpen…hua.

  En Semla innehåller ju xtra allt av allt sött & då vill man liksom avnjuta det bästa. Är i grunden en riktig gottegris så jag får i mig en hel del.

  Och att andra äter gör mig inget, jag tar ett annat bakverk istället:)

  Kom & tänka på en sak, hur har det gått med ditt Hörseltest? Gjort ngt än?

  Ha en fin torsdag!

  • En liten videosnutt med någon mobil kanske skulle fungera som stämningshöjare dagen efter, nästa gång…

   Håller med angående semlor är det inte ’toppkvalitet’ så får det vara.

   Ja tänk vad mycket annat det finns…

   Hörseltestet är en tinnitusutredning och den ska bli av i morgon kl 10:00.

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *