En stilla Torsdag

sömn ua

Morgonen
Körde hustrun till en plats där det var en massa andra kvinns. De väntade på en buss som skulle föra dem till Ullared och Gekås. Hon ska vara tillbaka vid ca 20:00.

Data-Wiki
Pysslar lite med den ’wiki’ (kunskapsdatabas) jag håller på att bygga upp. Än känner jag mig inte mogen att släppa den offentligt. Det går ju inte så fort…

Kvällen
Dags att åka å hämta hustrun…

Hälsoläget
Morgonen: Värker besvärande i lårets yttre, bakre sida, i höger ben.
Under dagen: Värken har släppt lite. Har hållit mig i stillhet. Skippade promenaden, bra på kort sikt, sämre på lång… Men jag ska ju till sjukgymnastiken i morgon igen.
Kvällen: Det VSFIH. Svag i benen. Svider i höger tumme. Ingen känsel i lillfingrarna. Utöver det känner jag mig faktiskt pigg?

8 svar på ”En stilla Torsdag

 1. Jag avundas inte din hustru, Ullared vid den här tiden på året är för mig helt uteslutet. Men har lyxen att min systerdotter arbetar i på restaurangen jämte affären så då jag vill ha något köper hon det och levererar det hem till dörren(:
  Men ville bara komma in på din hemsida för att kika hur du hade det. Många kramar Ammie

  • Jamen det var ju praktiskt. Av vad jag förstår på hustrun är det ingen njutning att åka buss med en hoper pratvilliga kvinns.

   Det lär ha varit en karl med.

   Det bidde mest presenter till brorsbarnen.

   Om jag följer med så köper jag nästan uteslutande bara kalsonger och sockar.

   Kramar!

 2. Joooo, jag avundas din fru!!!!! Sååååå kuuuul att gå Gekås!!!
  Har faktiskt vart där 2 ggr!! haha. Iofs, bara på sommaren, Jobbigt men kul!!!
  Skulle vara kul att gå där strax före jul oxå!!!(???) El kanske inte! ;0)

  Vi har ju inge ”roligal” affärer här ju:0( Bara en massa små gallerior som man nu sett X antal ggr…bara samma ”skit” hela tiden…..så jag har slutat gå på stan!

  Sköt om dej
  Kramar i massor!

 3. En annan är gruvligt ”ute” i det sammanhanget jag har aldrig varit på di där butikerna. Men vi har ju IKEA och nu en nyöppnad galleria med ett 50-tal affärer i Torneå bar 5 mil bort. Dit ska det susas iväg då lillflickan kommer hem till jul. Det blir skojsigt värre. Trängas med en hoper julklappsköpare/bytare och reatanter – tror dom är värre än pantertanter! Hemma i Kalix har vi ju nyöppnad galleria oxå med ett 15-tal affärer så nog går det att sätta sprätt på kosingen.
  Nu när du inte hängde med frun får du alltså gå med rumpan bar och frusna fötter – stackars Nisse!
  Kram Nonna

  • Rumpan bar och frusna fötter? Icke.

   Hustrun och jag har själva besökt detta billighetshandelns mecka.

   Och då laddar jag upp med kalsingar och sockor – så det så.

   Gillar du trängsel? Eller är det bara just Julträngseln?

   Kramar!

   PS
   Ibland är rättstavningsprogrammen riktigt roliga. Jag har en sådan aktiverad via min webbläsare (Mozilla Firefox). Mitt ’påhittade’ ord: ”billighetshandelns” vill rättstavningen bl.a. byta ut mot: ”hustrumisshandelns”. Med det förslaget så skulle meningen bli: ”Hustrun och jag har själva besökt detta hustrumisshandelns mecka.”
   Så det kan bli :me:
   DS

 4. Nisse!
  Jag har också rättstavningsprogrammet installerat, men om sanningen ska fram så är det väl en slags “hustrumisshandelns” gissel att vara på denna billiga butik…eller???!!!! Så riktigt fel har nog inte programmet ändå….;0) *ler stort*

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *