5 svar på ”Glad Midsommar!

 1. Hej Nisse!
  Vill bara önska dig och de dina en riktigt trevlig o glad midsommar!
  Själv ska försöka fötränga det elände som alliansen har försatt oss ofrivilligt sjuka i och Carpe Diem(fånga dagen). För trots allt elände så finns det oftast något positivt att ta tillvara på varje dag. Det behöver inte vara så mycket(som långvarigt sjuk så är man nöjd med så lite eller så lär man sig uppskatta vad livet egentligen går ut på???) men eftersom en midsommarafton brukar firas i glada vänners sällskap så är nog förutsättningarna extra gynnsamma idag!? Och börjar någon prata om alliansen och nuvarande politik så ska jag genast prata om något mycket trevligare, typ kärleken mellan människor som ju är det viktigaste i livet.
  Kram Ewa

  • Tack Ewa.
   Det är väl det ’vapen’ vi har – att visa att vi INTE är lika korkade som ’de’.

   Det är nog så vi gör och kommer göra mest nytta – att se det positiva, njuta av det och utifrån det få kraft att agitera och påpeka allt korkat ’de’ hittar på.

   Ringar på vattnet…

   Många bäckar små…

   Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *