Dagsform?

Körde mor till Uddevalla sjukhus (ögonoperation). Under tiden åkte jag ut till Torp. Tittade i tre affärer sedan var det liksom stopp. Satte mig vid ett fik och fikade, vilade lite. Och noterade följande: ”Kände mig först pigg, varade inte länge, nu är det segt och värker nästan i hela kroppen.” Och det liksom vibrerar i alla muskler i överkroppen. Som när man är överansträngd eller helt slut.

Tog bilen tillbaka till Uddevalla sjukhus och körde in på en parkering. Fällde sätet och vilade tills mor ringde.

Det är ju själve f-n att det ska pendla så förbaskat. Det är inte länge orken räcker.

Har sytt ett slags specialörngott som jag kan stoppa in tre kuddar i så att huvudet ligger lite stabilare på nätterna. Testar det nu i natt.

Fick kontakt med Spine Center i Göteborg idag. Den doktor som opererade mig jobbar där numer. Och tydligen gäller det s.k. fria vårdvalet. Så jag behöver bara betala vanlig läkararvode för att få träffa den doktorn. Det var tydligen full för året. Så jag kanske blir kallad i början på nästa år. I de vårdperspektiv jag lever i så är det där snabbt.
De skulle se till att få dit mina tidigare röntgen och MR-plåtar.

2 svar på ”Dagsform?

  1. Hej. Vad glad jag blev när jag läste att du fick tag i spine center göteborg. Har sjäv letat efter en läkare som startat spine center. Det är ju viktigt att veta att det fria vårdvalet gäller,kan bli lite knepigt annars. Har själv ”plågats” av ond rygg i många år sjukskriven snart 4 år, diskbråckop. utan förbättring,nervskada ena benet nervpåverkan det andra benet.Har morfinpump för att lindra den värsta verken, Tröökigt.jag hoppas kunna få hjälp i göteborg.Har du telefonnr. tacksam if du delade med dej till mej.Tack på förhand. Är medlem i RYFS
    Hlsn.Bille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *