Fredag

Jobbat förmiddagen.

Jag satt och sökte någon information om något via google och då dök min blogg upp. Klickade mig dit och då upptäckte jag att jag ju redan visste det där som jag utgått från att jag inte visste? Eller är jag glömsk?

Upptäckte en annan sak, när jag läste det där från ca hösten 2005, att det kändes liksom kul. Det var på den tiden jag recenserade morgonblaskan eller i alla fall hade synpunkter och reflektioner på en del av innehållet.

Tror jag ska återuppta det där. I alla fall på lediga dagar.

Fick en virusvarning från en välmenande kamrat, via mejl. Normalt går inga virusvarningar ut via mejl så där började en liten varningslampa fladdra innanför pannloben.

Mejlet handlade om ”Welcome to the matrix.pps” och att det skulle vara en ”franskpirat” som kallar sig ”Nwin2” och som satt ihop något fantastiskt virus som raderar hårddisken.

En sökning på symantec bekräftade mina misstänkar om att detta är en s.k. ”hoax”.

Läs mer om detta mejl på: http://www.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2003-080107-4555-99&tabid=2

Och läs mer om ”hoax” på: http://www.microsoft.com/sverige/athome/security/threats/hoax.mspx [not 11/1-11 sidan gäller inte längre]

Idag är det fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *