Onsdag

Det var en svår natt, natten mellan tisdag och onsdag. Jag har haft förbaskat ont i vänster sida från höftbenskammen och ned. Och det har plågat mig hela dagen, foten har domnat bort emellanåt. Just nu känns det bättre. 

Tvättade fönster på förmiddagen, enligt order. Kändes riktigt onödigt. Jag tycker fönster ska vara ordentligt skitiga när man tvättar dem så det syns att man gjort något. Nu märktes inget. Gjort är det i alla fall. 

Var ute med hunden på en promenad – hittade inga ormar. Hittade ingenting som var värt att dokumentera. 

Vilade och lagade mat – åt. 

Fram emot kvällen tog jag cykeln och drog iväg till stället där jag lagt ut plåtar. Hur det gick kan ni studera på: bilder.ngn.nu.

2 svar på ”Onsdag

    • Matilda: I mitt fall tror jag besvären beror på att jag gjorde någon olämplig (för mig) övning på jympan i tisdags.

      Annars brukar jag få ont i ljumsken och då lägger jag en hoprullad handduk under rumpan och ligger så ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *