7 svar på ”Torsdag

 1. Funkade fint på min burk. IE 7 verkar klart bättre,sexan spökade en hel del för mig, men sedan jag bytte har det varit stabilt och fint. Det där med flikar underlättar en hel del också tycker jag.

 2. Här har vi också installerat IE 7. Har inte vant mig ännu vid den nya designen. Men rullningslisterna, ffa i favoriter, känns som ett lyft. Hur fungerar det med jobbet och allt Nisse? Det verkar som livet leker med dig nu, verkar det som. Vi får träffas frampå. Hördu Anders! Jag saknar dina inlägg på min blogga!

 3. Anders:
  En del har då tur och lyckas med sina installationer.
  Fick du mitt mejl?

  Håkan:
  Jobbet rullar på med 50% och så får det nog bli ett tag.
  Leker och leker – ja det händer ju saker i alla fall.

  mia:
  Tack. Och det samma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *