Fritid

Ja den krymper ju i takt med att jag jobbar mer. Men jag lägger en hel del tid på F&S i VBG. 

I kväll var det extrainsatt styrelsemöte där vi i "kortgruppen" var adjungerade. Det var avsatt 45 minuter, det tog 3 timmar. 
Men det blev bra beslut – tycker jag. 

Jag gick med i den s.k. kortgruppen för att försöka påverka föreningen till att göra våra träningskort tydligare samt förändra hanteringen av våra s.k. klippkort. Och i dessa delar blev besluten positiva: Texten på korten ska göras så stor som möjligt och klippkorten skippades helt. 
Sedan togs en hel radda med andra beslut som också blev bra men som jag inte hade med på min agenda. Information om dessa kommer (inom kort) på föreningens hemsida: www.friskissvettis.se/vanersborg 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *