Fredag

Ledig! 

Idag har jag tänkt att göra massor – undrar var det landar? 

Först och främst ska jag packa och fixa ihop vad jag ska ha med mig på bussresa upp till Stockholm och numer syndiga[1] Friskis&Svettis, F&S Riks arrangerar årliga Svettisdagarna. 

På söndag går bussen tillbaka hem. 

Jag har också tänkt sätta vinterdäck på bilen, själv. Jag tror nämligen att jag nu orkar med det – har ju varit klen i ett antal år. 

Eventuellt har jag också tänkt hinna med att såga upp lite lister till vardagsrummet. 

Hunden ska också få sig minst en promenad. 

[1] Fast egentligen är det Friskispressen. Friskispressen är en fristående del av Friskis&Svettis Stockholm. Och i tidningen står bl.a.: "Artiklarna i Friskispressen speglar inte nödvändigtvis idrottsföreningen Friskis&Svettis officiella åsikter." Så, i nummer: 2006-5 som den kritiserade artikeln om "SEX-lustfylld träning" med tillhörande tre stora bilder på personer i samlagsställning (en per bild) förekommer, är det friskispressen som ansvarar, inte Friskis&Svettis. 

Ett svar på ”Fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *