Fredag

Det här med planering tar tid och alltid glömmer man något. Tänkte jag skulle tanka upp bilen – så hustrun inte skulle bli så lömsk – då hade jag givetvis lagt ur OKQ8-kortet hemma. Bilen fick i alla fall rätt ringtryck i alla vinterdäcken. 

Köpte energidryck, bubbelvatten, salta pinnar och bananer samt våtsavetter på ICA Kvantum. 

Vi hade bestämt att bilen skulle avgå från parkeringen, vid f.d. meny, 15:45. 15:48 kommer medresande nr 1 och ca 5 minuter senare kommer nr 2. 
Nr 3 hämtades upp vid OKQ8. Nr 3 stod inte alls där vi kommit överens om – men det gick ju bra ändå. 

Bilresan VBG C – THN JVST avlöpte utan intermezzon. Parkerade den på en långtidsparkering. 

Lätt förvirrade vandrar vi sedan runt och undrar var vi ska vänta på bussen. Efter ett tag får jag upp papperet (i egenskap av lokal s.k. busschef) där det tydligt står informerat att vi ska gå till hållplats G. Och se, där står hela gänget från F&S THN (15st). Vi var 4st från F&S VBG. 

Det hinner bli ganska kyligt innan bussen kommer. Men den kom. Och den avgick 16:30. På bussen fanns redan Friskisfolk från F&S Uddevalla (12st), F&S Färgelanda (4st) och F&S Mellerud (3st). 

Kom på att jag lovat skicka ett SMS till hustrun och berätta om vart bilen står samt hur länge jag betalt P-tid. Höll på ett bra tag och lyckades deleta alltihopa en gång och fick då givetvis börja om. (Fick senare veta av hustrun att hon skippat shoppingen i THN och åkt direkt till Resecentrum och kollade då vid ca 17:00 efter ett SMS som skulle tala om vart bilen var parkerad. Vid den tiden satt jag fortfarande och knåpade på själva meddelandet) 

Efter ca en timma var vi i centrala Lidköping och hämtade upp resten från F&S Lidköping (7st). Och nu var alla med. 

Första pausstoppet vid Dinners i Götene ca 18:30. Lite fånigt för de från Lidköping. 
Köpte en paninimacka och en Cola. Och plussade på med en öl. 

På bussen blev det sedan lite mer öl, en del snacks och snack. 

Andra stoppet vid Dinners utanför Arboga ca 20:30. Här blev det en godisbit och en vodkadrink (en sådan där på flaska – alkoläsk?). 

Snackade lite mer. Dryg resa. Sov en del. 

Framme vid Hotel Amaranten, Kungsholmen, Stockholm ca kl 22:30. Incheckning gick smidigt. Jag fick dela rum med en Jörgen från Uddevalla. Rum 482 fick vi att husera i. 

Det visade sig att Jörgen var mitt i en ryggproblematik så vi hade mycket gemensamt att pratat om. Tror vi somnade någon gång kring 01:00. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *