Teknik

Det sket sig med inställsamma mejl till PackardBell. De ville inte skicka något nytt moderkort till mig även om jag erbjöd mig att betala fullt ut. På El-Giganten, där jag köpte den, i april 2004, kunde de inte heller hjälpa till. 

Så nu har jag beställt ett nytt moderkort (FOXCONN 661MX PRO SOCKET 478 DDR AGP8X M-ATX) 475 SEK. Att det inte blev ett nyare och häftigare beror på att jag nu slipper köpa ny processor och nya minnen. Däremot finns det en FireWire (1394)–port på mitt nuvarande moderkort och det saknas på det jag beställt. Av den anledningen beställde jag också ett PCI s.k. tilläggskort eller expansionskort med både USB & FireWire-portar (DELTACO USB 2.0 & FIREWIRE COMBO PCI-KORT 7-PORTAR), 3 externa och 1 intern USB & 2 externa FireWire och 1 intern, 295 SEK. 
Summa 931 SEK inkl. postförskott och frakt. 

Det här ska bli intressant. Det är lite som att spela Rysk roulett med Microsoft Windows XP Home Edition SP2. Går det så går det. Går det inte så skiter det sig fullständigt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *