Jobbet

Har ju per telefon och per mejl försökt komma i kontakt med ansvariga på vår bilpool. Tänkte det börjar bli dags nu, snart. Cykelvädret börjar att ge sig. 

Idag fick jag kontakt! 
Då blir beskedet att det är fullt? Jag får inte komma med i bilpoolen? 
Det där tog hårt. Lyckades till och med gnälla lite inför chefen och fick medlidande. 

Men så kom jag mig för att tänka till lite. 
Jag var ju för bövelen, i princip, med å byggde upp den där bilpoolen. Jag ringde upp igen och jodå nog kände de igen mitt namn och visst var det i taskigaste laget att neka mig att vara med i bilpoolen bara för att jag varit sjuk en längre tid. 
Så jag kom med! 

Ja, inte riktigt än, det ska skrivas på lite papper som skickas lite hit och dit och sedan ska ett ”uppdrag” beställas till IT-avdelning så jag får ”tillgång”. Det betyder att jag får möjlighet att boka bil via vårt datanät. Undrar när det sker? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *