Onsdag

På fm. hade jag(vi) bestämt att fika tillsammans med en slags blinddate. Jag har mailat länge med en Mia och vi hade bestämt att träffas, med respektive. Skickade ett SMS i går och det var grönt. 
Skicka ett nu på morgonen om att vi skulle kunna träffas ca 10:30. De fick bestämma var (vi kan ju inte GBG). 
När klockan började bli 10:25 förstod vi att något var lurt. Jag ringde, på mobilen svarade Mia. Yrvaken. De sov. Jag väckte dem. Hustrun och jag är morgonpigga människor, kl. 08:00 satt vi vid frukostbuffén och åt. 
Vi bestämde i alla fall att vi skulle träffas, på Avenyn, kl 11:45. 

Spännande jag visste inte hur Mia (eller hennes man såg ut). Däremot hade ju Mia, via webben, god tillgång till bilder på mig. 

Vi satt på en bänk och väntade, jag och hustrun. Vi resonerade om hur vi skulle tänka oss att Mia och hennes man såg ut – svårt. 

Vi bestämde oss för att det måste vara en lite lätt nervös och sökande person, för nu hade klockan passerat 11:45. 

Och mycket riktigt dök det upp en sådan person på vår mötesplats. Jag gick fram och frågade om det var Mia och det var det! Vi fyra hamnade till slut på ett fik och hade en mycket trevlig stund och vi hade massor att pratat om. Jag hoppas vi kommer att ses fler gånger. 

Tiden rann i väg. Jag hade ett Friskis&Svettis ledarmöte att passa 18:00. Och så skulle vi ta vägen om nya IKEA på vägen hem. 

På IKEA blev det en sådan där extrasängs som man kan vika ihop och så är det hjul på den. Till mig själv köpte jag en mycket flexibel väska. Man kan ha den som rygga, höftväska med fäste runt midjan eller med axelrem. Och så gick den att utöka, via en dragkedja som förlängde väskan. Finurligt. 
Två små vita handdukar. En jättestor glasvas till sonen. Och så blev det en sådan där metallgrej som man kan fästa knivar på, via magnetism. 

Tack vare köer på motorvägen från IKEA mot Kungälv(? ) blev jag lite försenade, försenad till ledarmötet. 

Det var trevligt att vara med på ett ledarmöte i F&S igen. Trevliga positiva människor. Fick info, nycklar och kort att sälja. Fixade lite nya ledarkläder också. Jag hade missuppfattat när man skulle beställa kläder för att få dem nu till höstterminen. Den beställningen jag gjorde i juni var tydligen för kläder som ska användas till våren. Urknäppt system. Stadium Promotion får väl lägga upp ett lager. 

Jättetrött när jag kom hem. Det blev sänggående relativt tidigt, efter att vi sett på Agata Christies Miss Marphle. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *