Torsdag

Vaknade nära 08:00. Frukost. Efter lite mental laddning jympade jag igenom mitt BAS-pass. Tycker nog att det sitter bättre nu. Ska köra det i morgon också. Har börjat rita om ”gubbarna” – jag har ett A4-papper med streckgubbar som beskriver vilka rörelser jag har till respektive låt – ett ’manus’. 

Städning – påminner väldigt mycket om storstädning. Har toaletterna kvar nu (16:57). 

Vi ska också bära grejer ur bilen samt ned med saker till förrådet. Men det måste vänta, hantverkare har varit här och lagt ny grovkornig färg på vår loftgång. Egentligen skulle de ju vart här i går, när vi var borta men de sjabblade väl till det. 
Nu ligger där ett par ’spångar’ men de duger inte för vår hund så henne får jag bära när det är dags för rastningar. 

Ägnar en stor del av tiden till att ha ihjäl getingar som kommer in genom altandörrarna. Det går ju inte att ha stängt, i den här värmen och samtidigt röra sig (städa). 

Nu (17:41) är städningen klar. Nu väntar jag bara på att ’lämmarna/spångarna’ ska tas bort. Fortfarande inte borta (19:17). De skulle vart borta kl 18:00. Men det är klart, det kanske är lika bra att de ligger kvar, färgen känns lite kladdig(?). 

Vi avvaktar med bilurplockning och bärande till förrådet tills i morgon. Då är loftgångens färg förhoppningsvis torr. En är ju rätt så mör också. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *