Måndag

I dag blev det en riktig långkörare på jobbet – för mig alltså. 

Vi hade AT (ArbetsplatsTräff). Den tog 2,5 timmar. Det resulterade, till slut, i att jag arbetade 4 timmar så då bestämde jag att jag blir ledig i morgon. 

Kl 16:00 i morgon ska min nuvarande chef avtackas. Vi har fortfarande inte en susning om vem den nye kan bli. 

Nu ska jag kolla fotboll (igen?). 

2 svar på ”Måndag

  1. jaha, Nisse. tror du att det är bra då att jobba mera en dag och ta ledigt nästa dag? du ska ju hålla dig till dina timmar. spela inte med krafterna. du har dina timmar och dem ska du hålla. vi har ju snackat om det där! efter sommaren kan du börja laborera. inte nu. se dig som en försökskanin. vi trappar upp dosen men vi gör det inte för helvete varje vecka! kroppen Nisse – den kan lura dig enormt!

  2. vänsterchaffisen:
    Det är liksom inte läge att gå mitt i en arbetsplatsträff när man är fyra personer. Men jag läser och tar till mig. Tack för omtanken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *