Söndag

I dag händer det inte så mycket. Vill inte – en bra slappardag. 
I morse var jag ute och sparkade lite boll med hunden – hon blev så trött så hon lade sig ned intill bollen och "ville" inte. Då är det varmt. 

I går fick mor&far den stora äran att vara hundvakt. Hustrun och jag åkte till Torp i Uddevalla. Jag skulle försöka hitta en bra campingstol med nackstöd. Hittade en men då kom jag på att jag ingen behövde. Det funkar ju med "brassestolar". 

Vi åt mat på Coop Forums restaurant och sedan åkte vi ut till Unda och jag lade mig i skuggan och somnade. Vaknade en gång av att vänstra armen var full med stackmyror. Jag hade tydligen blockerat deras väg till favoritbjörken. Så jag valde en asp i stället. När jag vaknade där och packade ihop mina grejer så var det fullt med svartmyror under ryggsäcken som jag haft som huvudkudde. Det är inte utan att det "kryper" i en. 

Resten av gårdagen var ganska slapp. 

2 svar på ”Söndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *