Tisdag

Jaha, då är vi inne i maj. Var är värmen? 

Väntar på att Auto-Produkter å Överby ska ringa och meddela att 'varugallret' till Mondeon har kommit. 

Sonen är ute och promenerar med hunden. Han är här och deklarerar (tror han är klar). 

Funderar på jympa här på Onsjö i kväll (Ki-jympa) [boka bastun]. Var på jympa i går. BAS-jympa för Anna Å – trevligt. En bra jympa där kroppen får "jobba ut" ordentligt. Mera sådana jympor!

3 svar på ”Tisdag

  1. varugaller? nja… ska du låta djuren håra ner i mondeon? det där med jympa låter bra. har själv ägnat mig lite åt det i helgen så man är lite öm. fast det var ingen bas-jympa. mera åt boss-jympa faktiskt.

  2. vänsterchaffisen:
    Tja, om jag nu lät djuren håra ned i Sierran (i baksätet) så tycker jag det är bra mycket bättre att få Mondeon nedhårat längst bak i 'herrgårdsdelen', bakom ett varugaller.

    Boss-jympa, en del ska då ta i och vara 'värst'. I alla fall åt det 'ömma' hållet :-).

  3. ok, fattar det där med gallret. fast jag tror inte du är en hund-galler-mondeo-kille. jag tror att du längtar efter den där timmerkojan då du kan få ut det du egentligen vill ha. fast jag tror också att du är rätt så nöjd. det där ömma jag har efter gympan ska bort imorgon. ska få massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *