Annandag Påsk

Frukost. Därefter började det klia i resnerverna. Vi hade planerat att vara in till Stockholm och vandrarhemmet till 15:00. Men vi ville också försöka få biljetter till Mamma Mia på Cirkus och den föreställningen började 16:00 och ville man chansa på att få biljetter skulle man vara där ca 15:00. 
Vi ringde vandrarhemmet och det gick bra att komma tidigare och checka in samt få bilen parkerad i deras garage. 
Ca 11:00 lämnade vi Dottern, sambon och Gävle. 

Vi stannade i Uppsala och letade upp ett ställe som kunde servera mig en räksallad. 

Det är alltid nervöst att köra bil i Stockholm. Men vi körde bara fel en enda gång efter att vi svängt av E20 och skulle till S:t Eriksgatan. 
Vi fick checkat in (på vandrarhemmet å Kungsholmen) och lämnade bilen i garaget. Därefter blev det promenad in till Centrum och vid Sergels Torg tog vi buss 47 ut till Djurgården. 

Efter ett nervöst väntande lyckades vi faktiskt få två relativt bra biljetter, till Mamma Mia. En nere på parkett och en uppe på en läktare till höger (där satte jag mig). Det var en uppfyllande upplevelse. Härlig sång och en underhållande story. Mycket mer humoristisk än vad jag hade förväntat mig. 

Efter musikalen hittade vi en buss det stod Sergels Torg på och det visade sig att den inte kostade något (?). Där sparade vi 60 SEK. 

Vi slank in på en 7-eleven och köpte Jordgubbssylt, Bananer och A-Fil. Efter gröten blev det lite TV och sedan horisontalläge i sängen. 

De hade gratis internetuppkoppling på Vandrarhemmet så det blev ju att man kollade sin ePost bl.a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *