Rehabläget

Var till distriktssjukgymnastiken igår. Vi gick igenom några få lätta övningar som jag ska cirkelträna ett tag framöver, med start 13:00 nu på fredag. Det känns skönt att få komma igång.

På kvällen unnade jag mig en seans i bastun. Det satt fint. Det är bara det att bada bastu själv är liksom inge kul.

Satte i mig en påse jordnötter i går kväll. Den åker fortfarande upp och ned. Hustrun föreslår att vi ska sätta upp helkroppsbilder på oss själva, på kylskåpsdörren, från den tiden vi var normalt byggda (smalare). Kanske en riktigt bra idé. Som den nu är har man liksom en skev kroppsuppfattning.

Nu på förmiddagen ska jag åka till THN och hjälpa Mor lite. Det går väl sådär bra med hennes arm. Det kommer säkert att bli bra i slutändan men hon har det svårt nu.

Sedan har de något mickelmackel med datan också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *