God Förmiddag!

Hälsa:
Varje morgon, känns det som om jag har träningsvärk i hela kroppen. Och från det jag går upp och tar medicinen tar det ca 45 minuter tills det ”släpper”, blir uthärdligt.

Media:
——————– ttela ——————–
Ledaren:
Vojne, vojne, Hanna Wiberg, Liberala Nyhetsbyrån, den verkade så bra, din ledare. Sedan kommer det: ”USA:s engagemang i Irak har inte varit fel: tvärtom förtjänar det all europeiskt stöd det kan få.” Alla har ju givetvis sin rätt att tycka, men det där måste jag bemöta med: ”LÄS PÅ!”. Av vilken egentlig anledning attackerar USA Irak utan varken europeiskt majoritetsstöd eller godkännande från FN’s säkerhetsråd? Är du verkligen så naiv så du tror att det handlar om att USA påtagit sig rollen av en global demokratiskyddare? Och hur kan du förringa det USA har gjort och gör i IRAK med begreppet ”engagemang”? SKÄRPNING!
Jag är ingen förespråkare för vad som har skett inom Irak. Jag är ingen förespråkare för Krig. Jag är för parlamentariska lösningar. Det borde Hanna Wiberg också vara, om hon nu är Liberal?

Nyheter:
Fortfarande är det Katrinas härjningar i USA som är stornyheten. Samt den massmediala förvåningen över denna supermakts oförmåga att hantera det, när de nu var förberedda och är så rikt.
Återigen;
-> Dåligt eller obefintligt underhåll av infrastruktur.
-> Hela samhället, USA, är ”upphackat” av entreprenörer.
-> Svårförståelig enorm fattigdom i ”världens rikaste land”, ett land som inbillat övriga världen att de är demokratins apostel när de själva kräver vetorätt i alla globala församlingar.
-> Ett land som ”värnar demokratin” och har en ofattbar rasism?

Politik:
Då har vi ett helt års käbbel framför oss om borgarnas nedmontering av trygghetsförsäkringarna och socialisternas nedmontering av alkoholpolitiken.
Nu var ju just alkoholpolitiken ingen höjdare i sig. Men att tro att man ska nå ökad folkhälsa via den nu inslagna linjen är nationell naivism.

Jag vet inte om jag känt det så tydligt förr – att vad vi än väljer – så förlorar vi?

Serier:
Dött lopp mellan ZITS och ERNIE.
—————————————-

Besök:
Idag ska vi få fint besök. Kompisen M med dottern P med sina barn R och O.

23 dagar kvar! (till operationen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *