4 svar på ”Trött!

 1. Hej Nisse!!
  Det du skriver om att du reagerar att det inte finns några mottagningar för våldtagna män beror sannolikt på att det är inget samhällsproblem. Lika illa oavsett om det är män eller kvinnor som råkar illa ut men tyvärr är detta ett alltför vanligt problem för kvinnor. Jag läste idag i aftonbladet. Gå in och titta på den. Det hade skett över 10 våldtäkter på kvinnor i helgen.

  Jag glömde skriva namn på mitt tidigare inlägg men jag fortsätter…..Betänk också mörkertalet som aldrig kommer till polisens kännedom Man uppskattar att det är ca 3/4 som aldrig anmäler. Visst är det fruktansvärda siffror.

  • Hej Gerd!
   Visst är det hemskt! Min poäng är dock att allt våld är hemskt och att det finns så många mörkertal.
   Men visst finns det mansjourer! Och bara för att det inte syns eller märks gör det inte till ett mindre samhällsproblem. Misshandlade barn, var är deras jour? Var kan de gömma sig? Känna sig säkra? Räcker BRIS?

  • Hej igen Gerd!
   Jag vill bara poängtera att jag tycker att Kvinnojourer behövs och gör en fantastiskt insats. Det hemska är att det skulle behövas fler, många fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *