Lördag

Morgon: Sömn OK.

Morgonens fotografering och baddning av plitorna på ryggen avklarade.

Dottern ringde och så: "Sätt på skype så ringer vi upp dig."
Det tog lite tid för dels har jag ingen webbkamera på min stationära dator så jag fick ta till plattan och på den var ju inte skype installerat.
Dessutom hade jag glömt mitt aktuella skypenamn så jag fick skapa ett nytt konto.
Inom ca 10 minuter hade vi i vart fall skypekontakt och då fick jag prata med och se barnbarna :me. himla kul!

Anteckningar
Renskrivit, redigerat bilder och filmer samt publicerat;
28/8-14
29/8-14

Politik
Läser i morgonblaskan, bl.a. och där står det ju en hel del om politik. Det finns mycket att förfasas över, människor i flykt t.ex., inom dagens Svenska politik. Men, utöver det är det, främst två 'saker' som fastnar i mitt tänk;
1. Decemberövernskommelsen. Vem kom på att anta förkortningen 'DÖ'. Känns som om det var liksom förutbestämt om vad man dels tyckte om överenskommelsen och dels dess framtid.
2. SD. De gnäller å både kommunal å regional politik om att det slösas med skattemedel. Samtidigit kör de igång en skattefinansierad sk reklamkampanj i mångmiljonklassen, nationellt. Detta för att 'ingen' lyssnar på dem i regering och riksdag.
Så nu satsar de skattepengar på reklam…
Och om jag förstått det hela rätt så är mycket utav reklamen dessutom helt felaktig – lögner alltså.
Skattefinansierad lögn – hur försvaras det?
Detta kan de göra tack vare Svensk demokrati. Samma demokrati som de inte vill ha. Märkliga människor de där inom SD. Ännu märkligare är det att det finns folk som röstar på dem. Märkligt är nog fel ord. Det är skrämmande att nästan var 5:e Svensk tycker att den där politiken är något bra.

Hälsoläget:
Morgon: OK – känns något bättre nu på morgonen, rent psykiskt. Gårdagens förtvivlan har släppt – känns lite lugnare idag. Kan bero på att det är lördag och då kan man ju inte få så mycket besked ändå…
Tog en 100mg Nobligan retard på morgonen (utöver allt det andra…).
Dagen: Ganska ok – den läkemedelskombination jag nu kan ta tack vare att op dröjer gör att jag har något mindre smärta. Det går bra så länge jag sitter och ligger. Gå och stå är ingen höjdare.
Kvällen: Tröttheten börjar krypa på.
[0508080001] 93,2(-0,2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *