Onsdag

Morgon: Sömn OK.

Morgonens fotografering och baddning av plitorna på ryggen avklarade.

Spine Center GBG
Fick besked av dem via ePost nu på morgonen att opererande läkare ska konsulteras och så får jag sedan meddelande från SSK om hur det blir. Idag eller senast i morgon.

Anteckningar
Renskrivit, redigerat bilder, gjort några skisser i bildredigeringsprogrammet GIMP och publicerat;
15/8-14
16/8-14
17/8-14
18/8-14

Känns jobbigt att inte fått höra något besked från Spine Center GBG idag.

Hälsoläget:
Morgon: OK – Mittentårna på höger fot är svullna och ömma inklusive en bit upp på fotryggen. Den en känns som om den vore bruten? Har haft detta en gång innan. Skulle behöva ta antinflammatoriska läkemdel, men det går ju inte nu när jag inte vet om det blir operation eller inte. Blir det ingen operation så stoppar jag i mig Naproxen omgående.
Dagen: Får jag i mig tillräckligt med läkemedel så blir dagen uthärdlig…
Kvällen: Mentalt trött. Jobbigt att inte få något besked om det blir operation eller inte.
[0508080001] 92,4(-0,8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *