Måndag

(not: 151109: hittar på något för denna dag. Inget antecknat eller noterat…)

Det finns några bilder.

Barnen körde 'all in' vid garnerandet av pepparkakshusen.
[Bild: Skutskär, Pepparkakshus]
Tovas

[Bild: Skutskär, Pepparkakshus]
Sixten

Vi var också till en lekplats och lekte lite med barnen och när jag ser på en av de bilderna jag tog så tror jag det var den gången jag ångrade att jag inte har för vana att ta fram kameran och videofilma 'allt'.
Jag missade nämligen att få bild på när hustrun åker med Tova i ett sådant där linbanebildäck. Hon ska åka med som 'stöd' och se till att Tova inte far illa. Hustrun hamnar hängande och tjutande under däcket, med ryggen mot marken. Såg extremt roligt ut :me:

Hälsoläget:
Inget noterat.
[02-08-005-005]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *