Kanske lite, lite lättare idag?

sömn; Så bra den nu kan vara. Fortsatt förkyld. Vaknat hundra gånger och hostat, behövs snyta mig, dricka vatten, kissa…

Tova
I morse lämnade Tova med familj oss. Hon har haft det lite jobbigt med feber (inte mitt fel).

MyTrendyPhone
Var ju så vänliga att de skickade ett annat batteri av en annan modell till min SONY DSLR a100. Trots min trägna anmodan om att skicka ett med rätt voltage så skickade de ett med 7.4V i stället för 7,2V. SONY DSLR a100 är helt klart känslig på den punkten. Nu har jag skickat dem ett gäng bilder på felmeddelandet. Vad det sår på kameran om vilket voltage batteriet ska ha och texten på originalbatteriet.

Å andra sidan har det egentligen ingen betydelse eftersom de inte begriper så jag har begärt att de ska betala tillbaka pengarna plus mina utlägg för returfrakt.

Foto
Nu ska jag gräva ned mig i om en Sony DSC-HX1 kan vara något att fotografera ödlor med? Ödlorna ilar ju iväg fort som attan när de hör smällen från systemkamerorna (a100 / a230)

Finns det någon som testat den?
Det framgår inte om den ger ljud i från sig eller inte. Den definieras som en s.k. bridgekamera (övergång). Så det kan vara en digital systemkamera med fast objektiv och då kan det innebära en ljudlig spegeluppfällning och det vill jag ju inte ha.

Synd att SONY är så långsamma med att höra av sig…

Hälsoläget:
Känns lite bättre nu på kvällen (med hjälp av lite Paracetamol och Ibuprofen) men likväl drar sängen och lockar på mig…
[02-02-025-025]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *